Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za elektronsko poslovanje. Splošni pogoji poslovanja urejajo poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Kupec z oddajo naročila, na način kot to določajo splošni pogoji poslovanja, potrjuje sprejem splošnih pogojev poslovanja ponudnika.

S trgovino DREVESNICA IN TRSNICA KNAVS KRAJŠEK JERNEJKA S.P. (v nadaljevanju: trgovina) upravlja podjetje DREVESNICA IN TRSNICA KNAVS KRAJŠEK JERNEJKA S.P ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju ponudnik).

Dostopnost informacij:

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

· identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)

· kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e- pošta, naslov)

· dostopnost izdelkov pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)

· vse cene vsebujejo davke

· način plačila in dostave

Načini plačila

Naročene Izdelke plačate po povzetju. V naprej ne plačujete ničesar, pač pa odkupnino poravnate poštnemu kurirju neposredno ob prevzemu paketa, kurir bo nakazal prejet denar prekop UPN naloga na TRR račun ponudnika. Če ob dostavi niste dosegljivi, boste prejeli obvestilo o pošiljki.

 

Dostavo izdelkov vršimo preko dostavne POŠTE SLOVENIJE. Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelke bomo dostavili na naslov, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi.

Reklamacije

V primeru če je kaj narobe z poštno pošiljko se obrnite na POŠTO SLOVENIJE.

Postopek nakupa

Za nakup na spletni strani podjetja DREVESNICA IN TRSNICA KNAVS KRAJŠEK JERNEJKA S.P, v obrazec za naročilo vpišete vaše podatke in kliknete na gumb za naročilo.

· Izbira artikla: V obrazcu za naročilo izberete ustrezen izdelek oz. količino, ki jo želite naročiti. Pred klikom na gumb za naročilo so vam na spletni strani vedno dostopni podatki o izdelku, ki ga naročate.

· Potrditev naročila: Ko oddate naročilo boste preusmerjeni na spletno stran s sporočilom, da je vaše naročilo sprejeto. Poleg tega boste na vpisani e-mail naslov dobili potrdilo o naročilu z vsemi podatki glede vrste izdelka, količine, končne cene in datuma dostave.

 

Radeče, 1.3.2017

Podjetje/Ponudnik:

DREVESNICA IN TRSNICA KNAVS KRAJŠEK JERNEJKA S.P

Žebnik 40

1433 Radeče